Der skal være nok

Der skal være nok

Når jeg tager en kop te – noget der sker med jævne mellemrum – så smager den altid af mindst en til. Men samtidig så er jeg en lille smule doven af natur, og det er ikke altid, jeg gider rejse mig op og brygge en til, når jeg endelig har lidt tid til at sidde med benene oppe i sofaen og læse en rigtig god bog. Så det er altid valgte mellem bare at blive siddende uden te eller bide i det sure æble og rejse mig op og gå i køkkenet. Begge dele irriterer mig, og det ødelægger den hyggestund, jeg har med mig selv.

Jeg skulle have en hel kande eller to

Der var ikke andet for. Med en kande indenfor rækkevidde, så ville problemet være løst, så det var bare at finde to i den rigtige størrelse. Nogle, der også bare signalerer te, for de er vigtigt for mig. Sådan en klassisk model, der ikke rigtig findes længere. Det vil bare understrege hyggen for mig.

Derfor kunne jeg ikke lade være med at grine lidt af mig selv, for der, hvor jeg altid køber te, der havde de også masser af kander. Mærkeligt, jeg ikke havde bemærket det før. Jeg så det også først, da jeg alligevel skule have noget mere te. Jeg kiggede derfor, og jeg fandt mere end en tekande, jeg kunne lide. Jeg valgte to, for der skal være både plads til dem og brug for dem.

Hurtig levering

De kom samtidig med teen selv. Havde jeg ikke lige regnet med, men så kunne de komme i brug med det samme. Der blev brygget en hel kande, og der blev fundet en bog frem. Og det blev mere hyggeligt. Jeg skulle ikke rejse mig, bare skænke mig en ny kop efter behov, og ja det var så rart, som jeg havde drømt om.

Published by