Hvilken oplevelse

Hvilken oplevelse

Vi har altid haft ferier, hvor vi er kommet tæt på lokalbefolkningen. Det er der, hvor de store oplevelser ligger, og hvor der er oplevelser med kultur, som de færreste turister kommer til at opleve.

Så da vi så, der var mulighed for at komme til at bo og opleve livet på nærmeste hold med en bondegårdsferie i Toscana, så måtte vi undersøge, hvad det indebar. Vi fik fortalt af arrangørerne, at det ville være som at en del af familien, når man rejser med https://www.localliving.dk/agriturismo-i-italien/, og man ville få oplevet livet og atmosfæren på nærmeste hold.

Så smukt alt sammen

Det som vi blev lovet kom vi til at opleve i tifold. Vi fik for det første en værtsfamilie, som var så hjertelige og bød os velkommen, som om vi var en del af familien, og derfra blev det kun bedre.

Gården vi boede på var en gammel familiegård, og de producerede olivenolie og vin på gården. Ikke en stor produktion, men der var også haven med frugt og grønt og selvfølgelig krydderier af enhver slags, som blev brugt i det store køkken, hvor al maden blev produceret fra bunden af. Der var også et par bistader, og det hele gik sin vante gang uden al for megen stress og jag. Imponerende som de forstår både at arbejde hårdt og samtidig også få levet livet til det fulde, for der var altid gæster på besøg, de tog sig tiden til at svare på alle vore spørgsmål, og vi blev behandlet, som var vi en del af familien. Noget som vi aldrig vil glemme, og vi ved da også godt, hvor vi til næste år skal holde vores sommerferie, for det er ikke bare et værtspar, det er blevet gode venner, og vi har siden, vi kom hjem, skrevet og facetimet med dem et par gange om måneden og fortalt dem, at de oplevelser, som de gav os med mad, vin, venlighed og ikke mindst atmosfære og lokalkolorit er unikt, og vi værdsætter det meget.

Published by