Et armbånd fra nissen

Et armbånd fra nissen

Gaver i december behøver ikke kun at være til den 24. om aftenen. Der forventes det, og derfor har jeg lyst til også at give min dejlige kone en gave her i løbet af måneden. Bare fordi. Jeg har kigget lidt rundt efter et eller andet. Det skal gerne være et smykke. Får hun det den 24., ja, så kan hun jo af gode grunde ikke lige have det på der. Så jeg vil give hende et, hun kan bruge hele julen. Et armbånd har jeg besluttet mig for. Jeg har også tænkt, det skulle være et margueritarmbånd, for hun kan rigtig godt lide dem.

En moderne og spændende udgave

Jeg har kigget på de forskellige modeller, og jeg var ikke i tvivl om, at det helt rigtige var et fra https://www.fangels.dk/smykker/armband/marguerit.html. Smukt og moderne design, hvor der stadig er fokus på det vigtige, nemlig margueritten og designet. Lige, som der skal være. Med deres leveringstider, så kan nissen sagtens nå at give hende gaven i god tid inden jul, og det passer mig helt fint. Den kommer endda pakket ind, så ikke en gang det, skal jeg sørge for. Dejligt for en som mig, der ikke er så god til den slags.

Pakken kom efter et par dage, og nissen havde lagt den på køkkenbordet, så hun kunne få den næste morgen. Hun blev rigtig glad, da hun åbnede den, og hun vidste slet ikke, at vi havde en sød nisse, der giver gaver i december. Så ja, det var mere end bare en god idé, og jeg er så begejstret over den modtagelse, det smukke armbånd fik. Det er ikke sidste gang, nissen har været på besøg. Hverken på den hjemmeside eller hos os. Nisser kan helt sikkert godt gøre den slags året rundt og ikke kun i december.

Published by