Hjælp – hvordan finder jeg det rigtige ur?

Jeg har aldrig rigtig været mand for et armbåndsur. Egentlig er jeg særdeles glad for min iPhone, og den fungerer upåklageligt, når det kommer til at styre tiden og min kalender. Men men men… det er jo ikke til at komme udenom, at armbåndsuret efterhånden hitter ret stort, og jeg må indrømme, at det ser ret godt ud. Så nu har jeg besluttet, at jeg skal have et lækkert ur, men hvordan pokker finder jeg det rigtige?

Jeg er faldet over denne blog: http://dk-ure.dk/, hvor der har været en hel del hjælp at hente i forhold til de forskellige mærker. Som jeg forstår det, så er de hver især kendetegnet ved noget særligt, og det er vigtigt, at man vælger et ur, der passer til ens stil.

Kender du andre gode blogs, der handler om dette eller har du gode forslag til et fedt herreur?

Personligt er jeg ret vild med dette her fra Daniel Wellington, og jeg er også ret vild med historien om, hvordan det er opstået: en svensk fyr mødte på en rejse en engelsk, velhavende mand, der bar et Rolex-ur, men i stedet for den traditionelle stålrem, havde han sat en nylonrem på, og det gav et klassisk og afslappet look med underspillet luksus.

Det har ham svenskeren så forsøgt at genskabe i Daniel Wellington-urene, og det er egentlig lykkes ret godt, synes jeg. Hvad synes du?

Jeg synes også, at de kendte Skagen-ure er ret lækre, men måske er de alligevel lidt for klassiske og “pæne” til mig. Uret må gerne have lidt mere kant.

Mulighederne er jo bare helt igennem uoverskuelige i denne nye verden af ure, og jeg har for eksempel også kigget på nogle retroagtige ure fra Cassio. Men igen… de mangler på en eller anden måde lidt kant, og det er jo dét, jeg synes, Daniel Wellington-urene har.

Måske handler det i bund og grund om, at jeg ikke helt har defineret min personlige stil. Et af de råd jeg fandt på bloggen var, at man skulle kigge grundigt ind i sit klædeskab, og finde ud af hvilken stil man havde; casual, sporty, klassisk, elegant? Der er mange muligheder, og jeg er nok en blanding af alle fire ting.

Måske er det netop blandingen af forskellige stilarter, der gør, at jeg er så vild med DW-uret. Her kan jeg skifte den klassiske og elegante læderrem ud med en mere casual nylonrem i farver, og så bruge uret til et par jeans og en t-shirt. Jeg tror, det er det ur, jeg skal have!

 

Published by