Her tænker jeg på øl – nærmere betegnet bryg selv øl. En ny luksus i min hverdag og hobby. Jeg har kastet mig ud i det her for nyligt, og jeg er blevet bidt af det på rekordtid. At være sin egen mester inden for bryg, det er faktisk ret sjovt. Og noget lettere, end jeg havde troet. Desuden er smagen noget helt unikt, som ikke kan efterlignes af de store bryggerier. Ja, der er faktisk kun gode grunde til at give sig i kast med det.
Jeg faldt over det på nettet
Nogle gange kommer der noget godt ud af at surfe lidt rundt på nettet. I mit tilfælde var det at komme ind på blogs om øl og det at brygge det selv. Jeg må indrømme, at jeg fik blod på tanden af al den læsning, og lidt tørstig blev jeg også. Jeg fandt derfor en side, hvor jeg kunne få en masse brygudstyr og ingredienser. Begge dele er et must, inden der kan komme noget som helst ud i den anden ende.
Men jeg bestilte det, som jeg skulle bruge, med det samme og ventede i længsel. Ganske få dage heldigvis, og så bryggede jeg løs. Professionelt udstyr, der er nemt at bruge samt de mest friske ingredienser, jeg kunne ønske mig.
Nu byder jeg alle på mit bryg
Det er værtsgaver, og det er til alle gæsterne. Intet bord uden lækkert hjemmebryg her hos mig længere. Det er rigtigt spændende at komme i gang med nye smage, der passer til andre årstider og madtyper. Det er spændende som en leg, men med et resultat, der er så givende. Det her er en hobby, som jeg ikke lige slipper som det første, det er helt sikkert.
Jeg er derfor i gang med at sprede budskabet, og jeg fortæller gerne om processen og resultatet, fordi det er fantastisk.
Published by